Tipuri de lentile si cum sa le alegi pe cele potrivite tie

20/07/2020 0
Consultatii-Lentile-Ochelari.jpg

Lentilele aeriene pentru ochelari de vedere sunt o alegere care trebuie facuta in conditii de maxima informare. Consultantii Optics.On sunt mereu dispusi sa-ti raspunda la intrebari si sa te indrume spre cea mai buna alegere in functie de tratament, material, indice de subtiere si focalizare. Optica medicala Optics.On colaboreaza cu majoritatea producatorilor de lentile aeriene de pe piata internationala germana, italiana, franceza, spaniola si japoneza cum ar fi Avvero, Prats, Zeiss, Essilor, Hoya, Ital-lenti sau Wevinet care pun la dispozitie un portofoliu cu o gama extinsa de lentile de corectie. Indiferent de producatorul de lentile, echipa Optics.On iti va recomanda lentila potrivita pentru tine, in primul rand, in functie de dioptrii, forma ramei, distanta interpupilara si protectia de care ai nevoie. Avem o experienta de peste 20 de ani pe piata si am testat majoritatea lentilelor de pe piata, nu doar cu aparatura specializata, ci si pe proprii nostri ochi.

Lentilele pentru ochelarii de vedere pot avea diferite tratamente de protectie: antireflex pentru protectie la lumina artificiala, filtru PC pentru protectia la lumina albastra, filtru UV pentru protectie la lumina naturala, fotocromatic sau heliomat cu inchidere la soare si  colorare permanenta cu filtru UV600 sau polarizare pentru protectie permanenta la soare. Optica medicala Optics.On ofera o multitudine de solutii de protectie pentru lentilele de ochelari.

Lentilele aeriene pentru ochelari de vedere pot fi realizate din diferite materiale. Lentilele organice (din plastic) au o greutate mult mai redusa fata de lentile minerale (din sticla). Lentilele de sticla sunt mai rezistente in medii chimice. Lentilele din policarbonat sau alti polimeri speciali sunt mult mai rezistente si mai usoare. In functie de mediul si modalitatea in care sunt folositi ochelarii, consultantii Optics.On va vor indruma spre o alegere eficienta, potrivita pentru activitatile dumneavoastra zilnice.

Toate corectiile de vedere pana in 3 dioptrii sunt considerate ca fiind mici. In functie de rama aleasa, respectiv dimensiunea lentilei, dupa 2 dioptrii poate aparea nevoie de subtiere pentru o estetica frumoasa a ochelarului. Peste 4 dioptrii, recomandam subtierea pentru a scadea din aberatiile periferice si a vedea corect prin toata suprafata lentilei, nu doar prin centrul acesteia. Recomandam lentile subtiate si din cauza greutatii finale a ochelarului, care nu va fi suportata de piramiada nazala daca lentila e prea groasa. Echipa Optics.On va va informa si ajuta mereu pentru alegerea unui ochelar estetic si a lentilelor corecte care sa va pastreze acuitatea vizuala si sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata.

In general corectia de vedere pe care o purtam este pentru distanta. Dupa varsta de 40-45 ani apare si nevoia corectiei pentru aproape. Diferenta de dioptrii poate inseamna necesitatea folosirii a doua perechi de ochelari cu lentile monofocale sau a unei singure perechi cu lentile bifocale (2 in 1) sau progresive (3 in 1). Lentila bifocala acopera corectia a doua distante utilizate de purtator, in general zona de distanta si cititul, iar lentila progresiva acopera atat distanta, zona de citit, cat si zona intermediara dintre cele doua (monitor calculator, partitura). In optica medicala Optics.On poti opta pentru lentile personalizate conform nevoilor tale individuale. Specialistii nostri iti vor face masuratorile necesare pentru o adaptare rapida atat la lentilele conventionale cat si la cele ultrapersonalizate multifocale.


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Logo Optics On Iasi - Optica Medicala Specializata


Contact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.OnContact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.On