Lentile ochelari de vedere

Pentru zile
VIZIBIL mai bune

Lentilele aeriene pentru ochelari de vedere sunt o alegere care trebuie facuta in conditii de maxima informare. Consultantii Optics.On sunt mereu dispusi sa-ti raspunda la intrebari si sa te indrume spre cea mai buna alegere in functie de focalizare, tratament, material sau indice de subtiere.

Lentilele pentru ochelarii de vedere pot avea diferite tratamente de protectie: antireflex pentru protectie la lumina artificiala, filtru PC pentru protectia la lumina albastra, filtru UV pentru protectie la lumina naturala, fotocromatic sau heliomat cu inchidere la soare si colorare permanenta cu filtru UV400 sau polarizare pentru protectie permanenta la soare. Optica medicala Optics.On ofera o multitudine de solutii de protectie pentru lentilele de ochelari.


Lentile monofocale


Lentilele monofocale sunt lentilele de ochelari de vedere care asigura corectia necesara pentru o singura distanta si au un singur centru de focalizare. In functie de viciul de refractie lentilele pot fi sferice (miopie si hipermetropie), cilindrice (astigmatism) sau asferice (dioptrii mari).

Dupa varsta de 40-45 de ani apare si nevoia corectiei pentru aproape, adica la 40-45 cm. Diferenta de dioptrii intre zona departe si cea de aproape poate insemna necesitatea folosirii a doua perechi de ochelari cu lentile monofocale, un ochelar de distanta si un ochelar de aproape.


Lentile bifocale (2 in 1)


Odata ce fenomenul prezbitismului se amplifica cu inaintarea in varsta, corectia vederii consta in ajustarea contnua a lentilelor pentru zone de acomodare diferite. Lentilele bifocale acopera corectia a doua distante utilizate de purtator, in general zona de distanta si zona de citit.

Lentilele bifocale prezinta existenta unei delimitari vizibile intre zonele de vedere. Desi vizibila, trecerea este lina si confortabila pentru purtator. Partea de sus a lentilei este destinata vederii la distanta, iar pastila din partea de jos este pentru vederea la apropiere.


Lentile progresive (3 in 1)


Lentilele progresive acopera atat distanta, zona de citit, cat si zona intermediara (monitor calculator, partitura). Avantajul este faptul ca dioptria se modifica din milimetru in milimetru pentru a vedea clar la toate distantele. Lentilele progresive asigura o progresie lina, fara linii vizibile de marcatie intre puterile lentilei.

In optica medicala Optics.On poti opta pentru lentile personalizate conform nevoilor tale individuale. Specialistii nostri iti vor face masuratorile necesare pentru o adaptare rapida atat la lentilele conventionale cat si la cele ultrapersonalizate multifocale.
Lentile organice (plastic)


Lentilele aeriene pentru ochelari de vedere pot fi realizate din diferite materiale. Lentilele organice (din plastic) au o greutate mult mai redusa fata de lentile minerale (din sticla). Lentilele organice pot fi montate pe toate tipurile de rama, avand o elasticitate la tensionare ridicata.

Echipa Optics.On recomanda lentilele organice datorita greutatii reduse, care aduce un plus de confort la purtare indelungata si datorita probabilitatii mici de spargere la impact, evitand lezarea sau taierea ochiului.


Lentile minerale (sticla)


Lentilele din sticla minerala sunt mai rezistente la zgarieturi si suporta un grad de subtiere mai mare decat lentilele din plastic, dar au o elasticitate scazuta la tensionare si o greutate mai mare, fiind mai casabile si cu o probabilitate mai mare de spargere la impact.

In functie de mediul in care sunt folositi ochelarii, consultantii Optics.On recomanda lentilele minerale pentru activitati care se desfasoara la temperaturi ridicate (sudura, topitorii) sau in medii chimice sau cu mult praf, datorita rezistentei la zgarieturi.


Lentile din policarbonat


Lentilele din policarbonat sau alti polimeri speciali sunt mult mai rezistente si mai usoare. Acest polimer avansat ofera un nivel foarte bun de performanta vizuala, estetica si de protectie. Lentilele din policarbonat sunt cu pana la 30% mai usoare decat lentilele conventionale si au o claritate durabila.

Echipa Optics.On va va informa si ajuta mereu pentru alegerea unui ochelar estetic si a lentilelor corecte care sa va pastreze acuitatea vizuala cat mai mult timp si sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata.
Sanatatea ochilor tai este importanta

Tratamente de protectie


FILTRU ANTIREFLEX

Pentru zile VIZIBlL mai bune
 • Confort in conditii de iluminare artificiala
 • Protejeaza ochii de reflexii deranjante
 • Lentile mai rezistente cu durificare
 • Tratament oleofob pentru curatare usoara
 • Lentile incolore cu reflexii verzi, mov sau albastre


FILTRU PC

Pentru zile VIZIBIL mai bune
 • Blocheaza lumina albastra (380 – 500 mm)
 • Rezistent la zgariere
 • Elimina reflexiile pe toata suprafata
 • Tratament antistatic impotriva prafului
 • Hidrofob si oleofob pentru curatare fara efort


FILTRU UV

Pentru zile vizibil mai bune
 • Blocheaza in totalitate spectrul UV
 • Reduce cantitatea de lumina albastra
 • Filtru rezistent incorporat in lentila
 • Confort in conditii de iluminare puternica
 • Confort sportit la condus pe timp de noapte


*Echipa Optics.On recomanda personalizarea tratamentelor in functie de mediul de lucru si activitatile fiecarui purtator de ochelari


Unde ne gasesti


Vino sa ne vizitezi magazinul sau pur si simplu trimite-ne un e-mail oricand doresti. Suntem deschisi la toate sugestiile clientilor nostri.


ADRESA

Bd. Stefan cel Mare si Sfant
Nr. 4, Iasi, Romania 700064


CERE OFERTA

Sau scrie-ne la office@optics-on.ro


APELEAZA-NE

0232-210-218Program de lucru


Acum iti poti face programare online la Optics.On. Alege una din zilele de mai jos si programeaza o consultatie cu personalul nostru specializat.


Logo Optics On Iasi - Optica Medicala Specializata


Contact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.OnContact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.On