Ochelari de soare cu dioptrii

Vedere clara si confort maxim la soare

Chiar daca esti purtator de ochelari de vedere, asta nu inseamna ca nu poti purta ochelari de soare. Echipa Optics.On vine cu o varietate de solutii pentru ca toti purtatorii de corectie sa poata beneficia de confort maxim si protectie la soare.

Ochelarii de soare cu dioptrii sunt ochelari de soare care, pe langa protectia UV, au incorporate dioptrii pentru protectia vederii. In optica medicala Optics.On putem realiza atat ochelari de soare cu lentile monofocale, cat si progresive, personalizati pentru dioptriile tale. Daca te deranjeaza timpul de tranzitie de inchidere-deschidere al lentilelor fotocromatice si nu vrei sa fii limitat la variantele de rame cu clipon, ochelarul de soare cu dioptrii este varianta perfecta pentru tine.


Colorare uniforma


Lentiele de soare cu dioptrii pot fi colorate in nuante de maro, gri inchis, gri deschis, verde, albastru, mov, roz, portocaliu si galben. Ofera o protectie UV400 necesara pentru protectia la radiatiile daunatoare provenite de la soare si sunt o alegere practica si confortabila. Echipa Optics.On iti va recomanda procentul de colorare necesar in functie de activitatile tale zilnice si sensibilitatea la lumina. Pentru pacientii operati de cataracta se pot face lentile pana la categoria 4 de inchidere, dar pentru condus maximul legal este categoria 3.


Colorare degrade


Lentilele de soare pot fi colorate in degrade sau gradient. Varianta de lentile in degrade inseamna alegerea unei culori mai inchise in partea de sus a lentilei, care devine treptat mai transparenta in partea de jos. Lentilele colorate in gradient sunt lentilele care in partea de sus au o culoare si in partea de jos alta, intre acestea formandu-se un gradient cromatic. Echipa Optics.On recomanda lentilele de soare in degrade sau gradient, atat pentru un aspect deosebit, cat si pentru posibilitatea de a fi utilizati si in conditii de iluminare mai slaba.


Oglinda


Tratamentul Mirror este efectul de oglinda care se poate aplica pe lentiele de soare cu dioptrii. Acest tratament ofera aceeasi protectie UV400 la radiatiile provenite de la soare si se poate realiza in nuante de argintiu, albastru, auriu, verde turcoaz si rosu portocaliu. Echipa Optics.On recomanda acest tratament persoanelor care doresc ca ochiul sa nu fie vizibil prin lentila, dar atentioneaza ca este un tratament mai sensibil la zgarieturi, ideal pentru persoanele care doresc un look fresh si isi protejeaza cu atentie ochelarii.
Acuitate vizuala maxima, confort si protectie pentru zile VIZIBIL mai bune

Ochelari de soare cu dioptrii cu lentile polarizate

Lentilele polarizate cu dioptrii ofera protectie la radiatiile UV si cel mai mare confort in conditii de iluminare puternica. Lentilele polarizate absorb inclusiv reflexiile deranjante și potențial periculoase de pe suprafete lucioase (apa, zapada, carosabil umed, caroserie, fereste). Din punct de vedere cromatic, lentilele polarizate se pot face in nuante de maro, gri deschis, gri inchis si verde, doar in varianta uni. Echipa Optics.On recomanda lentilele polarizate cu dioptrii persoanelor care conduc mult pe timp de zi sau persoanelor cu sensibilitate ridicata la lumina.
Unde ne gasesti


Vino sa ne vizitezi magazinul sau pur si simplu trimite-ne un e-mail oricand doresti. Suntem deschisi la toate sugestiile clientilor nostri.


ADRESA

Bd. Stefan cel Mare si Sfant
Nr. 4, Iasi, Romania 700064


CERE OFERTA

Sau scrie-ne la office@optics-on.ro


APELEAZA-NE

0232-210-218Program de lucru


Acum iti poti face programare online la Optics.On. Alege una din zilele de mai jos si programeaza o consultatie cu personalul nostru specializat.


Logo Optics On Iasi - Optica Medicala Specializata


Contact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.OnContact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.On