Rame ochelari de vedere

Alege sa fii tu insuti

Echipa Optics.On este intotdeuna pregatita sa ofere consultanta specializata in alegerea ramei potrivite pentru tine si pentru personalitatea ta. ROCK YOUR GLASSES

Alegerea ramelor pentru ochelari de vedere este un proces in care trebuie luat in considerare, pe langa designul potrivit, aspectul tehnic al montajului si taierii lentilelor, astfel incat intregul ochelar sa fie estetic si comod, indiferent de dioptriile purtate. In optica medicala Optics.On gasesti toate tipurile de rame de ochelari, de la designuri deosebite in cele mai avangardiste combinatii de culori, la designuri clasice si elegante, care vor fi mereu in tendinte. Noi consideram ca tendinta este stabilita de tine, nu de industria fashion si suntem langa tine pentru a te ajuta sa iti alegi rama potrivita pentru tine.


Rame din acetat


Ramele din plastic sau acetat sunt rame de ochelari conturate complet, care ies in evidenta prin forme si culori. Materialul este foarte permisiv pentru ajustari si rezistent la torsiuni. Sunt rame foarte confortabile care distribuie greutatea ochelarului pe intrega piramida nazala. Echipa Optics.On recomanda ramele din acetat pentru purtatorii de dioptrii mai mari.


Rame din metal


Ramele din metal sunt rame de ochelari cu contur subtire, putin vizibile pe fata purtatorului si foarte fiabile. Echipa Optics.On recomanda ramele de metal persoanelor care au piramida nazala foarte putin conturata sau foarte pronuntata, astfel incat, din reglajul pernutelor, ochelarul sa se aseze corect pentru o corectie vizuala optima.


Rame pe fir


Ramele cu jumatate de contur sau ramele pe fir sunt rame metalice care au conturul vizibil doar in jumatatea superioara a ochelarului, lentila fiind sustinuta in partea de jos printr-un fir special trecut prin lentila. Echipa Optics.On recomanda ramele pe fir persoanelor care citesc mult si sunt deranjate de conturul inferior al ramelor standard.
Rame pe capse


Ramele pe capse sunt ramele de ochelari de vedere care nu au contur. Bratele sunt prinse printr-un sistem de capse, direct de lentila. Este necesar ca lentilele sa fie fabricate dintr-un policarbonat special, mult mai dur si rezistent. Echipa Optics.On recomanda ochelarii fara contur purtatorilor care nu doresc ca ochelarii de vedere sa fie observabili.


Rame pe surub


Ramele pe surub sunt ramele fara contur, care au bratele prinse direct de suprafata lentilei. Prinderea pe surub necesita lentile durificate fabricate din policarbonat. Echipa Optics.On recomanda ramele pe surub purtatorilor de dioptrii mai mari, mai putin atenti cu ochelarii, care nu doresc ca ochelarul sa fie foarte vizibil.


Rame din titan


Ramele de ochelari fabricate din titan sunt rame extraordinar de fiabile, titanul fiind unul dintre cele mai rezistente materiale de pe piata la ora actuala, fie ca e vorba de beta titan, memory, titan flex sau flextan. Echipa Optics.On recomanda ramele din titan persoanelor care lucreaza in medii mai agresive sau purtatorilor care isi doresc o rama extraordinar de usoara.

Unde ne gasesti


Vino sa ne vizitezi magazinul sau pur si simplu trimite-ne un e-mail oricand doresti. Suntem deschisi la toate sugestiile clientilor nostri.


ADRESA

Bd. Stefan cel Mare si Sfant
Nr. 4, Iasi, Romania 700064


CERE OFERTA

Sau scrie-ne la office@optics-on.ro


APELEAZA-NE

0232-210-218Program de lucru


Acum iti poti face programare online la Optics.On. Alege una din zilele de mai jos si programeaza o consultatie cu personalul nostru specializat.


Logo Optics On Iasi - Optica Medicala Specializata


Contact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.OnContact


Apeleaza-ne

0232-210-218


Viziteaza Magazinul

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 4, Iasi, Romania, 700064


Trimite un email

office@optics-on.roNewsletter


Daca vrei sa afli cele mai noi informatii, lasa-ne adresa ta de email.
Social Media


Facebook

Optica.Medicala.Optics.On


Instagram

Optics.On